fredag 10 september 2010

Kanske det längsta inlägget...ever.

Gud, var ska jag börja. Först och främst måste jag väl "ursäkta mig" för dåligt bloggande. Vi har fått vår nya dator igår så nu hoppas jag få lite ordning på mitt dagboksskrivande igen. Vi får se, det känns som att det är svårare att få tiden att gå ihop här "hemma", och då arbetar jag inte ens än.

Den här veckan har varit fullspäckad. Jag har varit till doktorn för att försöka få någon rätsida på rygg-bäcken-ben-problemen. Att gå till doktorn i Sverige innebär ju alltid att man FÖRST går till sin husläkare, oavsett vad det gäller. Sen påbörjar husläkaren en utredning som såklart sedan kommer leda till remisss och specialist men men...det är så vi valt att ha det. I Sverige. Hur som så började husläkaren utredningen med lite blodprov och röntgen så nu är det bara vänta på provsvar. Den 21:a är det återbesök. Min doktor är förresten fransos och tydligen väldigt populär hos damerna på röntgen "jaså du går hos Dr Alaaaiiinn"(fniss fniss blink blink)...eh, jaaa.
Jag har sökt jobb. Och blivit ratad. Eller ratad och ratad, de tog en annan. En som jobbade där sedan tidigare så det var väl rätt. Men för mig så var det såklart inte kul. Inser att det kanske inte blir helt lätt att hitta drömjobbet på söder.
Jag har träffat en bebis(och bebisens mamma). En liten 10-veckors flicka som var alldeles bedårande. Bebislängtan sköljde för en kort stund över mig som en tsunamivåg tills jag besinnade mig. Lotta, du är 40 år. Du har två friska, fina barn. Ge dig!
Vi har äntligen fått lägenheten storstädad! Företaget vi hyrde ut till har "tvättat bort" sin lukt och snart ska väl ordningen vara återställd på Tegelviksgatan. Nu ska här lukta äggpalt och Chanel. I lika dos ungefär...
Igår var jag på Fotografiska och såg en utställning av/med Annie Leibowitz. Har ni inte sett hennes arbete kan den varmt rekommenderas för er som bor här i Stockholm Sista dagen är söndag. Och glöm för guds skull inte att avsluta med en fika eller öl i deras nyöppnade café. Vilken utsikt! Öppet till klockan 21 så det funkar som fördrink också.
Slutligen så åker jag och Nelle på semester i helgen. Vi ska "sova över hos varandra" som Nelle så fint uttryckte det. I stugan. Vi tar buss, pendel, buss för att ta oss dit och i morgon kommer en vän och hennes dotter ut och då blir det tjejfest. Det ska bli sååååå mysigt!

1 kommentar:

  1. Så här i efterhand....Vad lycklig du är och Nellan som har dig. Och sen har ni två bra "karlakarlar" att stötta er emot.( Jo det stavas
    faktiskt så, enligt Norstedts ordbok.)Farmor

    SvaraRadera