onsdag 29 september 2010

Handlar man maten på NK?

Ständigt på jakt efter det perfekta boendet är jag idag på visning på en hyresrätt 2-300 meter från Franska Skolan. Men frågan som dyker upp i mitt huvud är - kan man bo i CITY?!? Riktiga city? Var handlar man mat? NK? Var ska barnen leka? Hur mycket trafik hör man på natten? Vad är det för människor som bor här? Hur parkerar man? Var andas man?

2 kommentarer:

  1. Jorå... man KAN bo mitt i city.
    Själv lämnade jag dock Sveavägen för 4,5 år sedan. Höll på att bli tokig av sommarens motorcyklar som körde hela nättrna. Och hur kul är det för små barn (och dess föräldrar) att man kliver rakt ut på gatan när man går ut, och man måste dra sig till en av stadens - i och för sig riktigt fina och bra - lekparker och parklekar.
    Norr om Valhallavägen är det lugnt, nära parkleken i Humlegården, till Norra Djurgårdens enorma friluftsområde och rätt nära till Franska skolan...
    Parkeringsplatser finns det också gott om längs Valhallavägens mittenallé. Så länge jag bor och lever mitt liv innanför tullarna så väljer jag dock bort egen bil. Vid behov, tillexempel storhandling på någon av de stora och billiga matvaruaffärer inom tullarna (som faktiskt är fler än man tror) så nyttjar jag Taxi Stockholm :)

    Välkommen hem till Stockholm, Lotta!
    Och välkommen hem till mig en sväng, det vore jättekul att ses!

    SvaraRadera
  2. Hej Lotta, visst KAN man bo i City. Om man sätter av en summa till pböter. Vintern i City är ju fantastik. Å visst kan man handla på NK:s matavdelning. Undrar om de kör samma erbjudande som på parfymavdelningen med giveaways..?
    Sömnproblem, kan inte vara något problem. Man vänjer sig vi ljudet. Tänk vad du skulle uppskatta helgerna i stugan!

    Där jag bor är det tyst och mörkt. Utom den senaste veckan eftersom det varit fullmåne, å gud så ljust det blir.
    Jag sover som en stock. Men sen har jag varken tv, telefon eller internet sedan två veckor. Det är P1, böcker och gårdagens DN - å det söver.
    Cyklar till jobbet och fyller lungorna med frisk höstluft, rider en timme varje kväll och tränar ryggen. Mockar och bör vatten, tränar armar och ben.

    Men så gör vi olika val här i livet.

    Så Lotta - Vilket blir ert val?

    SvaraRadera