onsdag 23 mars 2011

Nu är det slut

Tänk er signatur-slutmelodin på "Fem myror är fler än...."
- Nu är det slut! och så den pysande elefanten som åker upp mot himlen.

Det är nu. Nu är det slut. Slutbloggat. Jag vill bara skriva om saker som jag känner att jag inte "får" skriva om så jag har tappat lusten för att skriva. Jag lägger ner. Loggar ut. Och kanske återkommer jag. Tack alla ni som orkat läsa.

8 kommentarer:

  1. Trist Lotta! Du är en underhållande skribent med det där flytet i texten som alltför många bloggare inte har. Men jag förstår dig precis. Men jag kommer att sakna dig cyber space.
    Din supporter i Solna

    SvaraRadera
  2. Vad synd!

    Jag snubblade nån gång över din blogg (när du fortfarande bodde i Paris) och fastnade för din stil. Du behöver inte blåsa upp dramatiska händelser för att skriva något intressant, vardagliga händelser är roliga att läsa om när du skriver om dom. Jag kommer att sakna att kolla om du har skrivit något nytt.

    /80-talist utan någon som helst anknytning till dig.

    SvaraRadera
  3. Lotta, jag är så imponerad och beundrar dig att du orkat och tagit dig tid till din härliga blogg. Jag som alldeles nyss (ett år går ju rätt fort...) hittat dig igen eller rättare sagt så var det ju du som "hittade mig" men iallafall... känns som om jag lärt känna dig igen nu efter 20 års bortavaro. Du har ju dock inte haft lika mycket insyn hos mig men vi får väl ta igen det någon gång.
    Vad vill jag säga då - jo att jag förstår men kommer sakna dig!
    Många kramar från Cilla i Linköping

    SvaraRadera
  4. Tråkigt, det är roligt att följa dig! Hoppas att du bara behöver en paus och att lusten att blogga kommer tillbaka!

    SvaraRadera
  5. Hade tänkt skriva precis som "80-talisten utan någon som helst anknytning till dig". Råkade också på din blogg av en slump när jag satt och googlade lite efter att ha bokat en parisresa till mig och min sambo. Du skriver väldigt bra, så jag hoppas du ändå dyker upp igen någon gång :) // En annan 80-talist

    SvaraRadera
  6. Tack för en massa garv, fantastiska funderingar och mycket nöje genom åren. Vi får ta det IRL framöver.

    Kram / Pedda

    SvaraRadera
  7. Lotta, tack för en underbar blogg. Du gör rätt som slutar när du är på topp!

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  8. Åh... jag har helt missat detta att du bloggat färdigt. Trist, trist tycker jag. Håller också med att du har flyt i ditt skrivande och att du skriver personligt och underhållande. Hoppas vi trots det kan hålla kontakten. Vi kanske blir kvar ett tag till här... Från din supporter i Tyskland

    SvaraRadera